Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Міліція оприлюднила подробиці вчорашньої ДТП, в якій постраждали двоє мукачівців, а водій втік з місця аварії (ФОТО)

Міліція оприлюднила подробиці вчорашньої ДТП, в якій постраждали двоє мукачівців, а водій втік з місця аварії (ФОТО)

Міліція оприлюднила подробиці вчорашньої ДТП, в якій постраждали двоє мукачівців, а водій втік з місця аварії (ФОТО)
Посеред білого дня машина з надписом «Цирк» наїхала на двох пішоходів, які стояли на узбіччі дороги по вул. М.Вовчка у м.Мукачеві. Двоє чоловіків із переломами різного ступеню тяжкості доставлені до...

Посеред білого дня машина з надписом «Цирк» наїхала на двох пішоходів, які стояли на узбіччі дороги по вул. М.Вовчка у м.Мукачеві. Двоє чоловіків із переломами різного ступеню тяжкості доставлені до Мукачівської ЦРЛ.

ВІДЕО ДНЯ

Повідомлення про ДТП до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло близько 15:30. На місце події виїхали правоохоронці міського відділу міліції, які з’ясували обставини пригоди, повідомляє Наталія Машіко, речниця Мукачівського МВ УМВС.

Водій автомобіля марки «FORD Transit» із надписом «Цирк», здійснюючи маневр повороту з вул.Писарєва на вул. М.Вовчка не впорався з керуванням і наїхав на двох пішоходів. Поряд з водієм, розповідають свідки події, був ще один чоловік. Як з`ясували працівники міліції, обидва чоловіки працівники цирку, який зараз гастролює у м.Мукачеві. Після ДТП «циркачі» залишили автомобіль на місці аварії, забрали особисті речі із намету цирку і втекли.

Реклама

Потерпілих чоловіків, віком 65 та 52 роки із переломами ніг доставлено до травматології Мукачівської центральної районної лікарні.

Відомості про подію слідчий міськвідділу вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розповідає начальник кримінальної міліції Мукачівського міськвідділу підполковник Ярослав Товкан. Триває перевірка. Осіб, причетних до вчинення ДТП правоохоронці встановили, однак наразі вживаються заходи щодо їх затримання.

Реклама
Міліція оприлюднила подробиці вчорашньої ДТП, в якій постраждали двоє мукачівців, а водій втік з місця аварії (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно