Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Біля Зняцева ДТП: автомобілі у глибокому кюветі, жінка-водій у реанімації (ФОТО)

Біля Зняцева ДТП: автомобілі у глибокому кюветі, жінка-водій у реанімації (ФОТО)

Біля Зняцева ДТП: автомобілі у глибокому кюветі, жінка-водій у реанімації (ФОТО)
Близько 11.30 год на автодорозі Мукачево-Чоп поблизу села Зняцево трапилось ДТП за участі двох автомобілів. Жінка, перебуваючи за кермом машини «Renault Kangoo», не надавши перевагу у русі...
ВІДЕО ДНЯ

Близько 11.30 год на автодорозі Мукачево-Чоп поблизу села Зняцево трапилось ДТП за участі двох автомобілів. Жінка, перебуваючи за кермом машини «Renault Kangoo», не надавши перевагу у русі автомобілю «Lexus», вискочила на головну дорогу, внаслідок чого і відбулося зіткнення. Жінка-водій з численними ушкодженнями доставлена до реанімаційного відділення Мукачівської ЦРЛ.

47-річний водій автомобіля марки «Lexus», рухаючись з допустимою швидкістю на автомобілі з м.Мукачева у напрямку обласного центру від різкого маневру автомобіля, який «вилетів» із другорядної дороги населеного пункту здійснив наїзд на автомобіль, який рухався попереду. За кермом автомобіля марки «Renault Kangoo» перебувала жінка. Від удару по автомобілі ззаду, машина злетіла в глибокий кювет з водою, – зазначає Наталія Машіко, речниця Мукачівського МВ УМВС.

Реклама

Внаслідок ДТП, жінка отримала ряд тілесних ушкоджень у вигляді черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, переломів правого передпліччя, кістки носа та ін. Потерпілу одразу госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками част.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту). Автомобілі поміщені на штраф майданчик Мукачівського міськвідділу міліції. Причини та обставини ДТП з`ясовують правоохоронці.

Реклама

Правоохоронці ДАІ Мукачівського МВ (з обслуговування м.Мукачева та Мукачівського району) УМВС України в Закарпатській області звертаються до всіх учасників дорожнього руху! Неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху: не перевищуйте швидкість, користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції. Не нехтуйте власною безпекою та безпекою пасажирів, уважно стежте за прогнозами синоптиків та дотримуйтесь порад Державтоінспекції.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно