Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві сталась пожежа: господар помешкання у реанімації

У Мукачеві сталась пожежа: господар помешкання у реанімації
ВІДЕО ДНЯ

2 січня о 1:55 до оперативно-рятувальної служби м. Мукачево надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на вулиці Пирогова, що в Мукачеві. Про подію повідомила сусідка, яка відчула їдкий запах диму.

На місце подій одразу направлено три пожежно-рятувальні відділення 17-ї та 18-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево. Загалом над ліквідацією загорання працювало 7 чоловік особового складу та три одиниці техніки, – стверджує Управління ДСНС України в Закарпатській області.

Реклама

За лічені хвилини мукачівські рятувальники дісталися до місця надзвичайної події та встановили, що пожежа виникла у житловому будинку. Через сильну задимленість на пожежі працювала ланка в апаратах захисту органів дихання та зору у складі трьох чоловік. Під час проведення розвідки рятувальники вивели на свіже повітря господаря 1951 року народження, який встиг надихатися чадним газом. Потерпілого госпіталізували до Мукачівської центральної районної лікарні у реанімаційне відділення.

О 2:35 загорання локалізовано, а о 3:55 повністю ліквідовано. Професійні дії рятувальників не дали полум’ю розповсюдитись на сусідський житловий будинок. В наслідок пожежі вогнем знищено перекриття, вікна, двері та речі домашнього вжитку, також частково пошкоджено стіни будинку.

Реклама

Остаточну причину та збитки встановлюють правоохоронні органи.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно