Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Керівництво області просить перевірити зловживання керівника Мукачівського аграрного коледжу Надії Балаж

Керівництво області просить перевірити зловживання керівника Мукачівського аграрного коледжу Надії Балаж

Керівництво області просить перевірити зловживання керівника Мукачівського аграрного коледжу Надії Балаж
Провести перевірку інформації стосовно зловживань керівника Мукачівського аграрного коледжу Надії Балаж просить керівництво Закарпатської області. Голови ОДА та облради Василь Губаль і Володимир...

Провести перевірку інформації стосовно зловживань керівника Мукачівського аграрного коледжу Надії Балаж просить керівництво Закарпатської області.

ВІДЕО ДНЯ

Голови ОДА та облради Василь Губаль і Володимир Чубірко спрямували ректорові Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіславові Ніколаєнку листа. Мукачівський аграрний коледж є відокремленим підрозділом згаданого університету в області й закарпатці просять звернути увагу на дані про факти корупції у цьому виші, неодноразово згадувані у ЗМІ, – зазначає прес-служба Закарпатської ОДА.

У листі від керівництва краю наголошується на тому, що є непоодинокі дані про зловживання Надії Балаж на посаді керівника Мукачівського аграрного коледжу, – люди нарікають, зокрема, на некоректне проведення кадрової політики (до прикладу, призначення на посади родичів і близьких людей, фахова підготовка яких є сумнівною), про грошові побори під виглядом «добровільних внесків до благочинних фондів», інші корупційні явища.

Реклама

Керівники краю просять провести перевірку наведеної інформації та вжити відповідних заходів реагування – з метою протидії корупції у навчальних закладах та забезпечення надання якісної освіти в області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно