Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ДТП у Берегові: зіткнулися два автомобілі

ДТП у Берегові: зіткнулися два автомобілі

У селищі Чинадієво Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «ВАЗ-2109», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом чужого автомобіля перебував місцевий житель з ознаками алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення чоловік не мав – суд позбавив його два роки тому за аналогічне правопорушення.  

ВІДЕО ДНЯ

Під час медосвідчення в лікарні у водія виявили 2,09 проміле алкоголю. Працівники поліції склали на нього відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. Машину забрав власник, – зазначають у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

У місті Берегово на перехресті вулиць сталася ДТП: автомобіль «Лада Пріора» порушив правила дорожнього руху й зіткнувся з «Lаnоs». За кермом «Лади» перебував берегівець у стані сильного алкогольного сп’яніння. Працівники групи реагування патрульної поліції доставили чоловіка на медосвідчення до лікарні, де в нього виявили аж 3 проміле алкоголю. На водія склали відповідні адмінпротоколи, машину затримали на спецмайданчик поліції.

Реклама

У селі Крива Хустського району працівники групи реагування патрульної поліції помітили на автодорозі скутер марки «Viрer» без номерного знака. Водій їхав без захисного шолома та ще й віз дитину. Чоловіка зупинили, аби зробити йому зауваження. Той мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, але від освідування відмовився. Чоловік також не мав водійського посвідчення. Правоохоронці склали на нього відповідні адмінпротоколи й відсторонили від керування.

У селі Монастирець Хустського району опівночі працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «Ford Еscоrt» іноземної реєстрації, який розпочав маневр розвороту просто на головній дорозі, створюючи перешкоди іншим учасникам руху. Водія зупинили, аби зробити йому зауваження. За кермом перебував житель Мукачева у стані алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення чоловік не надав. В лікарні у нього виявили 1,6 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол і відсторонили його від керування.

Реклама

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП(Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно