Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Закарпатті жінка зірвалася з обледенілого схилу та скотилася у 300-метрову прірву

На Закарпатті жінка зірвалася з обледенілого схилу та скотилася у 300-метрову прірву

ВІДЕО ДНЯ

Як раніше повідомляло інтернет-видання "PMG.ua", 9 січня о 19:20 в оперативно-рятувальну службу надійшло повідомлення, що під час проходження туристичного маршруту двома туристами в районі полонини Рогнеска (підніжжя г. Петрос Рахівського району), 29-річна киянка зірвалася з обледенілого схилу та скотилася у 300-метрову прірву.

Як наслідок, отримала травму ноги та рвані рани кистей рук і не могла самостійно пересуватися, повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області. Про цю подію рятувальників проінформував її колега (27-річний мешканець міста Кропивницький), котрий став свідком цієї події. Чоловік не розгубився: спустився до постраждалої і, до прибуття рятувальників, знаходився біля неї.

Реклама

Для проведення пошуково-рятувальних робіт в район г. Петрос було направлено 8 чоловік особового складу та дві одиниці техніки Ясінянського та Рахівського гірських пошуково-рятувальних відділень.

У складних погодних умовах (значний сніговий покрив та загроза сходження лавин) о 00:50 10 січня рятувальникам вдалося дістатися до місця перебування туристів. Потерпілій негайно було введено знеболювальні препарати та накладено шину на травмовану ногу. Через нічну пору доби та небезпеку сходження лавин, рятувальники прийняли рішення зачекати до початку світлового дня.

Реклама

Вже вранці, оминаючи лавинонебезпечні ділянки, за допомогою спеціальних нош "волокуш", рятувальники розпочали транспортування потерпілої. Подолавши відстань близько 7 км, працівники ДСНС  дісталися  до свого транспортного засобу й відвезли потерпілу до Рахівської районної лікарні та о 15:10  передали  її під опіку медиків. Наразі життю відпочивальниці вже нічого не загрожує.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно