Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Деталі жахливого ДТП біля Чинадієва

Деталі жахливого ДТП біля Чинадієва
Вночі, близько 23:00 на автодорозі «Київ-Чоп» на 765 км неподалік смт.Чинадієво трапилось ДТП, під час якого загинула жінка. Непомітивши пішохода, іноземець на автобусі здійснив на неї...

Вночі, близько 23:00 на автодорозі «Київ-Чоп» на 765 км неподалік смт.Чинадієво трапилось ДТП, під час якого загинула жінка. Непомітивши пішохода, іноземець на автобусі здійснив на неї наїзд.

ВІДЕО ДНЯ

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на лінію «102» надійшло від невідомого. Правоохоронці слідчо-оперативної групи, які виїхали на місце пригоди з`ясували: 65-річний громадянин Словаччини, рухаючись на автобусі марки «VDL BOLA» наїхав на жінку. Від удару потерпілу, яка намагалась перейти дорогу по ходу руху транспорту, відкинуло на узбіччя. Від травм жінка померла на місці, - зазначила речниця Мукачівського МВ УМВС Наталія Машіко.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик.

Реклама

Наразі особу потерпілої не встановлено. Ознаки: жінка, віком 40-45 років, зростом 160-175 см, волосся середньої довжини світло-рудого кольору. Характерна ознака: татуювання внизу живота у вигляді круглого знаку «інь-янь». Була одягнена у плаття та шкіряні черевики чорного кольору.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно