Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Губернатор визнав, що військові у Мукачеві мешкають у неприйнятних умовах

Губернатор визнав, що військові у Мукачеві мешкають у неприйнятних умовах

Губернатор визнав, що військові у Мукачеві мешкають у неприйнятних умовах
Голова Закарпатської облдержадміністрації у четвер, 6 листопада, провів нараду з представниками військових частин і силових відомств, соціальних й інших служб області. Мета – визначити, як допомогти...

Голова Закарпатської облдержадміністрації у четвер, 6 листопада, провів нараду з представниками військових частин і силових відомств, соціальних й інших служб області. Мета – визначити, як допомогти військовому містечку у Мукачеві, де зараз перебувають передислоковані солдати, й надати їм конкретну поміч. На території занедбаної військової частини вояки мешкають у неприйнятних умовах, й обласна влада, попри те, що за об’єкт відповідають структури Міноборони, не може стояти осторонь та прагне забезпечити хоча б найнагальніші потреби.

ВІДЕО ДНЯ

Керівництво області вчора відвідавши містечко, вже звернулися в оборонне відомство листом з проханням покращити умови перебування солдатів, – йдеться у повідомленні прес-служби Закарпатської ОДА. Утім, солдатам допомогти слід терміново, тому Василь Губаль і зініціював обговорення, як це зробити та дав вказівки відповідальним службам.

По-перше, залучені сили Мукачівського міськвиконкому – для налагодження санітарних умов на території містечка. Держлісгоспи області допоможуть матеріалом для облаштування вбиралень, а соціальна служба передасть ліжка з резерву, їм же надано і вказівку відшукати ресурси для забезпечення постелями.

Реклама

До робіт з благоустрою території містечка запрошуються самі солдати, які там перебувають. Завтра під час вже других відвідин місця дислокації солдатів керівництво області конкретизує допомогу – військові повинні надати пропозиції, як покращити умови і озвучити свої потреби в деталях. Але на цей час роботи вже мають розпочатися.

Також на нараді йшлося про допомогу закарпатським військовим у зоні АТО. Так, для них формуватиметься вантаж з дровами, деревиною для бліндажів та іншими необхідними речами. Відповідні служби шукатимуть змогу допомогти воякам й у інших потребах, про які наголошують наші оборонці і волонтери.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно