Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Прикордонники попередили незаконний вивіз дитини за кордон

Незаконному вивозу неповнолітньої чернівчанки до Європи завадили прикордонники Чопського загону. Сьогодні у пункт пропуску «Тиса» на виїзд з України прибула українка, яка разом з п’ятнадцятирічною донькою прямувала до Італії. На контроль, разом з паспортами жінка пред’явила заяву батька про згоду на вивіз дитини за кордон, засвідчену консульством України у Мілані. Проте, у ході додаткового вивчення документів прикордонники виявили, що надана заява є недійсною, оскільки була отримана у незаконний спосіб. Як з’ясувалось, на момент вдаваного надання згоди батько дівчинки перебував на території України.

ВІДЕО ДНЯ

За даним фактом охоронці кордону надіслали до Ужгородського РВ поліції ГУНП у Закарпатській області повідомлення про виявлення можливого кримінального правопорушення за ст.358 Кримінального кодексу України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів», – йдеться у повідомленні прес-служби Чопського прикордонного загону.

Неповнолітній громадянці України, яку намагались незаконно вивезти за межі України, було винесено рішення про відмову в перетині державного кордону. Згодом, матір з донькою у супроводі представників Національної поліції вибули з пункту пропуску для надання пояснень та проведення подальших слідчих дій.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно