Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Класний керівник каже, що майор першим накинувся на дитину, сам військовослужбовець все спростовує (ВІДЕО)

Класний керівник каже, що майор першим накинувся на дитину, сам військовослужбовець все спростовує (ВІДЕО)

Класний керівник каже, що майор першим накинувся на дитину, сам військовослужбовець все спростовує (ВІДЕО)
Непорозуміння між однокласниками через втручання їхніх батьків переросло у два кримінальних провадження. У Мукачеві один зі школярів начебто плюнув на свою однокласницю. Дівчинка поскаржилася...

Непорозуміння між однокласниками через втручання їхніх батьків переросло у два кримінальних провадження.

ВІДЕО ДНЯ

У Мукачеві один зі школярів начебто плюнув на свою однокласницю. Дівчинка поскаржилася батькові і він, як кажуть свідки, накинувся на хлопця на очах у вчительки і всього класу, а вже за годину і сам опинився на лікарняному ліжку. Інцидент стався у 5 класі. Вчителі запевняють, конфлікт був незначний і його майже одразу залагодили.

"Вона сказала, що Даніель плюнув їй в обличчя. Я попросила у нього щоденник та записала, щоб його мати прийшла до школи", - каже , класний керівник Жанна Бабич. В цю мить до класу зайшов батько учениці та майже одразу накинувся на хлопця. "Схопив його за вухо та голосно почав кричати та навіть погрожувати. Потім схопив його за волосся", - додає вчителька.

Реклама

Тепер уже скривджений хлопчик подзвонив своєму батькові. Той поїхав не в школу, а до військової частини, де служить майор. Бійка сталася серед білого дня просто під стінами військового шпиталю. На тротуарі досі видно плями крові. Потерпілий у хірургії - у нього рвана рана чола і струс мозку. Він каже - після дзвінка заплаканої доньки прийшов до школи. Але божиться - її кривдника не чіпав. Взяв телефон батька, щоб з'ясувати стосунки з ним.

"Під'їхав чорний джип, з нього вийшов невідомий мені чоловік, я зрозумів, що це батько хлопчика. Я підійшов до нього і простягнув руку для привітання, але він мене зразу вдарив кулаком в обличчя. Я втратив свідомість і нічого не пам'ятаю далі", - каже батько дівчинки Андрій Синельников. Майор обурюється , що в школі не підтвердили, що учня він не чіпав. Припускає - батько дівчинки міг залякати вчителів, бо є впливовою людиною . За фактом нападу на майора правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Тим часом, батьки хлопчика також написали заяву у міліцію.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно