Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Багатостраждальна Пряшівська: вулиця, до якої немає діла нікому (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Багатостраждальна Пряшівська: вулиця, до якої немає діла нікому (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Багатостраждальна Пряшівська: вулиця, до якої немає діла нікому (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Питання вулиці Пряшівської активно обговорюється у мукачівській громаді. Чиновники теж постійно порушують цю тему. Утім, поза меж кабінетів посадовців справа до ремонту дороги обласного, а у...
ВІДЕО ДНЯ

Питання вулиці Пряшівської активно обговорюється у мукачівській громаді. Чиновники теж постійно порушують цю тему. Утім, поза меж кабінетів посадовців справа до ремонту дороги обласного, а у планах, і міжнародного значення, не йде.

Цей шлях і справді є важливим, адже чимало промислових підприємств знаходяться на території вулиці. Також саме згаданий відрізок дороги допомагає розвантажити інші головні шляхи міста від вантажівок, автобусів чи інших великих автівок. Та для автомобілістів вулиця піднесла чимало подарунків.

Реклама

Стартуючи з перехрестям Пряшівська - Івана Франка, зустрічаєшся вже з першим сюрпризом для велосипедистів та пішоходів - поганий стан узбіччь. Згодом наслідок відсутності робіт відчувають і автомобілісти: суцільні вибоїни та ями уздовж шляху. Навіть і лежачих поліцейських не треба, аби стримувати рух транспорту.

Рік тому Закарпатська облрада дала вказівку автодору відремонтувати об'їздні шляхи міста над Латорицею. Зокрема, до цього списку потрапила і вулиця Пряшівська.

Реклама

Місяць тому один із закарпатських інтернет-ресурсів опублікував матеріал про те, що за кошти "Закарпаттяоблавтодору" проводиться ремонт дорожнього покриття цієї вулиці, а також прочищення водовідних каналів. Як побачив кореспондент інтернет-видання "Панорама Мукачева", на згаданому відрізку шляху не сталось жодних змін. Коли вони відбудуться - не знає ніхто.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно