Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • МКТЕК розпочинає масштабні проекти, які допоможуть випускникам шкіл

МКТЕК розпочинає масштабні проекти, які допоможуть випускникам шкіл

Перед кожним випускником школи рано чи пізно постає питання – куди йти далі? Продовжувати вчитися в іншому навчальному закладі, чи влаштовуватися на роботу? Ті, хто обирає перший варіант, починають пошуки підходящого коледжу чи вузу. І чимало закарпатських  випускників обирають Мукачівський кооперативний торговельно-економічний коледж.

ВІДЕО ДНЯ

МКТЕК вже не перший рік співпрацює з Польським університетом бізнесу, Львівським торговельно-економічним університетом, Київським національним торговельно-економічним університетом, у яких випускники коледжу продовжують навчання.

Однак значну увагу в коледжі приділяють майбутнім абітурієнтам – випускникам 9-их, 11-их класів. Тому в навчальному закладі створили школи підготовки до вступу «Обери професію». Цей проект неабияк допомагає школярам і зорієнтовує на правильний вибір однієї із спеціальностей: Облік і оподаткування, Фінанси, банківська справа та страхування, Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, Товарознавство в митній справі, Готельно-ресторанна справа, Обслуговування туристичних груп.

Реклама

Навчальний процес на підготовчих курсах поєднує систематичні й комплексні практичні заняття, на яких слухачі поглиблено вивчають дисципліни «Українська мова» та «Математика», готуються до складання ЗНО з української мови, проходять пробне тестування, та, як свідчить статистика, успішно складають вступні випробування і стають студентами навчального закладу.  

За два роки діяльності проекту «Обери професію» вдалося якісно підготувати більше 1000 вступників, однак, цьогоріч виш відкриває для абітурієнтів ще один не менш перспективний проект – безкоштовну «Школу бізнесу».

Реклама

Так коледж вирішив підтримати активну та ініціативну молодь і відкрити їм простір для співпраці й роботи над власними бізнес-проектами. Школа бізнесу функціонуватиме в креативному форматі молодіжного підприємництва, головний критерій якого – практична цінність отриманих знань, цікавий аспект подачі інформації, приємна атмосфера, словом, усе те, що може стати в нагоді майбутнім бізнесменам.

Школа «Обери професію» та бізнес-школа розпочинають свою діяльність з 17 лютого і проходитимуть щосуботи. Якщо ти досі вагаєшся, яку професію обрати, то спробуй свої сили в одному з  проектів. Побачиш, тобі сподобається.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно