Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У навчальних закладах Мукачева ввели карантин

Сьогодні, 2 лютого, у Мукачівському міськвиконкомі відбулося термінове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Мукачівської міської ради.

ВІДЕО ДНЯ

Роботу комісії розпочато із оперативної інформації завідувавача відділення організації епідеміологічних досліджень Мукачівської міськрайонної філії ДУ “Закарпатський лабораторний центр МОЗУ” Петра Раковці про стан захворюваності населення на грип та ГРВІ у місті Мукачеві.

За інформацією керівника управління освіти, молоді та спорту міськвиконкому Катерини Кришінець-Андялошій спостерігається різне зниження відвідування серед дітей закладів загальної середньої освіти міста.

Реклама

Головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги міста Мукачева Євген Мешко проінформував про рівень захворюваності серед дітей, які звернулись до лікувальних закладів міста, – зазначають у відділі з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної та оборонної роботи.

Заслухавши інформацію доповідачів, комісія вирішила: ввести карантинні заходи на території міста Мукачева та призупинити навчально-виховних процес у закладах загальної середньої освіти та дошкільних підрозділах НВК міста, закладах позашкільної освіти, закладах естетичного виховання та ДНЗ №16, ДНЗ № 29 з 5 по 11 лютого 2018 року.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно