Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Усе керівництво одного із закарпатських каналів відправили у відставку

Усе керівництво одного із закарпатських каналів відправили у відставку

Як стало відомо одному з інтернет-видань краю з власних джерел, на телеканалі "Сірус" звільнили з посад продюсера Євгена Шишкова, директора Вікторію Василенко та головного режисера Вікторію Ватченко-Шишкову. Про це повідомили на зборах колективу.

ВІДЕО ДНЯ

За словами одного зі засновників каналу Романа Поворозника, пан Шишков і його команда за три місяці кермування не зробили нічого суттєвого, кардинального, тому з ними вирішили попрощатися.

Телеканал "Сіріус" торік у листопаді почав виходити в ефір. Його можна поки що приймати на сателітних антенах. Канал покликаний активно, всебічно показувати життя національних меншин Закарпаття й цілої України. Головне його гасло – толерантність.

Реклама

Штаб-квартира "Сіріуса" розташована у Мукачеві. Там є апаратно-студійний комплекс. У щоденних програмах уже виходять випуски новин, періодично з’являються передачі "Разом", де всі закадрові начитки, інтерв’ю угорською, німецькою, словацькою мовами за допомогою біжучих рядків перекладаються українською.

Телеканал "Сіріус" належить до медійного комплексу народного депутата України Віктора Балоги. Як стало відомо інтернет-виданню "PMG.ua", наразі очолює канал один із політтехнологів Андрія Балоги Юрій Дзямулич.

Реклама
Усе керівництво одного із закарпатських каналів відправили у відставку – 01

Власником супутникового телеканалу із Закарпаття Si Sirius (ТОВ "Сіріус медіа продакшн") став помічник-консультант народного депутата Віктора Балоги Роман Поворозник.

Попереднім власником каналу був Олег Колеба, керівник київської аграрної компанії "Агролідер". Із цим власником компанія ТОВ "Сіріус медіа продакшн" понад рік тому отримала ліцензію на супутниковий телеканал Si Sirius.

Реклама

Нині засновники зайняті пошуком нового продюсера. Одне з його головних завдань – домовитися з провайдерами про з’яву ТК "Сіріус" в кабельних мережах. Адже голова Закарпатської ОДА Генадій Москаль активно блокує "Сіріус" на Закарпатті.

А щодо Євгена Шишкова, то він був генеральним директором Закарпатської державної телерадіомовної компанії "Тиса-1" з 2005-го по 2012-й рік. Як тоді було озвучено на нараді в Закарпатській держтелерадіокомпанії "Тиса-1", Є.Шишков подав заяву на звільнення з формулюванням "за згодою сторін".

Виконувачем обов’язків був призначений перший заступник гендиректора, колишній прес-секретар очільника закарпатських "регіоналів" і голови Закарпатської ОДА періоду Віктора Януковича Віталій Мещеряков. Останній досі очолює "Тису-1".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно