Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В області прорвало дамбу. Кілька сіл підтопило

В області прорвало дамбу. Кілька сіл підтопило
ВІДЕО ДНЯ

Після проходження інтенсивних опадів у ніч із 3 на 4 лютого 2018 р., на  р. Боржава та р. Іршавка пройшло стрімке підняття рівнів води і вода вийшла на заплаву, що призвело до підтоплення в понижених місцях сільськогосподарських угідь. Найбільше підтоплені сільськогосподарські угіддя в селах Вільхівка, Каменське та Заріччя.

Внаслідок прориву дамби на р. Боржава в Виноградівському районі, пройшло підтоплення сільськогосподарських угідь сіл Боржавське та В. Комяти з  переходом частини води самопливом в сторону с. Заріччя, що призвело до підтоплення сільськогосподарських угідь та дворогосподарств людей.

Реклама

Читайте також: На Закарпатті затопило відомі на всю Україну парники з ранньою капустою

Як повідомляє Берегівське МУВГ, 6 лютого керівники Берегівського та Виноградівського МУВГ, у присутності голови сільської Ради та депутатів с. Заріччя, здійснили огляд підтоплених територій та дворогосподарств  мешканців с. Заріччя.

Реклама

Під час огляду було визначено дворогосподарства, які зазнали підтоплення, та складено відповідні акти, а також прийнято рішення про термінове відновлення пошкодженої частини  дамби, що знаходиться в зоні обслуговування Виноградівського МУВГ, з метою недопущення в подальшому підтоплень сільськогосподарських угідь та дворогосподарств в Іршавському районі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно