Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачівському районі планують скоротити на 30% споживання газу

У Мукачівському районі планують скоротити на 30% споживання газу

У Мукачівському районі планують скоротити на 30% споживання газу
Про заходи з енергозбереження та альтернативні види пального йшлося на нараді першого заступника голови Мукачівської районної державної адміністрації Андрія Андрійовича Данканича з начальниками...

Про заходи з енергозбереження та альтернативні види пального йшлося на нараді першого заступника голови Мукачівської районної державної адміністрації Андрія Андрійовича Данканича з начальниками управлінь та відділів РДА.

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема, обговорювалися питання про розроблення оперативного плану технічних заходів щодо зменшення споживання природного газу теплопостачальними підприємствами на 30 % до кінця 2014 року, що дасть економію 490 кубів газу, та вжиття технічних і адміністративних заходів щодо зменшення споживання природного газу на об’єктах соціальної сфери Мукачівщини – дошкільних дитячих закладах, школах, ФАПах, амбулаторіях тощо.

«Вже сьогодні ми маємо бути певні, що опалювальний сезон 2014/2015 рр. у Мукачівському районі буде проведено без збоїв. При цьому, економія газу, – підкреслив перший заступник голови Мукачівської районної державної адміністрації Андрій Данканич, – ні в якому разі не означає зниження температурного режиму в період опалювального сезону нижче санітарних норм. Йдеться про переведення або автономне встановлення на ряді об’єктів бюджетної сфери котелень, що працюватимуть на альтернативних видах палива (палети, брикети, відходи деревини). В контексті оптимізації режиму теплопостачання, говоримо і про економний нічний режим роботи котелень у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах й ФАПах. Лікарні ж, звісно, будуть опалюватися цілодобово. Ведеться робота і по встановленню сучасних теплозберігаючих вікон та дверей, утепленню дахів тощо».

Реклама

Віталій Дудаш

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно