Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На одному з мукачівських атракціонів фахівці виявили порушення

На одному з мукачівських атракціонів фахівці виявили порушення

На одному з мукачівських атракціонів фахівці виявили порушення
За офіційними даними, в Закарпатській області на сьогодні налічується десять суб’єктів господарювання, які експлуатують 46 різноманітних атракціонів. Більшість з них є мобільними і, за вже усталеною...

За офіційними даними, в Закарпатській області на сьогодні налічується десять суб’єктів господарювання, які експлуатують 46 різноманітних атракціонів. Більшість з них є мобільними і, за вже усталеною традицією, надають послуги відпочивальникам у інших регіонах нашої держави. Їх постійно перевіряють щодо стану готовності до сезонної роботи саме на Закарпатті.

ВІДЕО ДНЯ

Результати, на жаль, далекі від втішних. Так, у ході перевірок атракціонів, розташованих у Мукачеві та с. Пийтерфолво Виноградівського району, було виявлено понад 20 грубих порушень, які суттєво впливають на стан безпеки. Наразі вирішується питання про анулювання двох раніше виданих власникам дозволів на експлуатацію атракціонної техніки.

– Подібні перевірки, – розповів начальник територіального управління Держгірпромнагляду у Закарпатській області Михайло Саварин, – до завершення сезону будуть проведені по всіх без винятку суб’єктах господарювання, які займаються експлуатацією атракціонів. Підхід фахівців теруправління абсолютно зрозумілий і прозорий – відповідність місця масового перебування населення існуючим нормам безпеки. Сподіваюся на підтримку та взаємодію у цій потрібній для усієї нашої громади роботі з боку органів місцевого самоврядування.

Реклама

Територіальне управління Держгірпромнагляду в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно