Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Продовження не буде: у Ракошині керівництво району зустрілось з місцевими мешканцями (ФОТО)

Продовження не буде: у Ракошині керівництво району зустрілось з місцевими мешканцями (ФОТО)

Продовження не буде: у Ракошині керівництво району зустрілось з місцевими мешканцями (ФОТО)
Сьогодні о 13 годині біля приміщення Ракошинської сільради жителі навколишніх сіл зустрілись з керівництвом району, аби обговорити ситуацію, яка склалась щодо третьої хвилі мобілізації. Як...
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні о 13 годині біля приміщення Ракошинської сільради жителі навколишніх сіл зустрілись з керівництвом району, аби обговорити ситуацію, яка склалась щодо третьої хвилі мобілізації. Як розповів сільський голова Ракошина Василь Коштура, причиною конфлікту стала відсутність інформування населення щодо мобілізаційних заходів. Утім, він попросив представників ЗМІ не перекручувати інформацію і не розповсюджувати плітки, які можуть призвести до жахливих наслідків.

Голова Мукачівської РДА Василь Пашкуляк розповів, що відбулась нарада із сільськими головами усіх територіальних громад району, на якій були роз'яснені умови третьої хвилі мобілізації. Окрім того, сказав, що усі звернення, які надійшли від громади Ракошина, були прийняті, почуті і виконані у межах їхніх повноважень.

Реклама

Після виступу завелась дискусія з воєнкомом Олександром Мошковським про поняття мобілізації та призову, кількості закарпатців, які є у зоні АТО, а також про те, що робити у разі повістки.

Перший заступник голови Закарпатської обласної ради Василь Брензович сказав, що заходи по частковій мобілізації необхідні для повного укомплектування частин, а також те, що усі області мають виконувати Указ Президента про часткову мобілізацію.

Реклама

Василь Коштура заявив, що повістку можна вручити особисто. І ніхто без представників сільради не має права заходити у будинки жителів громади.

Дискусія тривала довго, але продуктивно. Результатом має бути роз'яснювальна робота з питань мобілізаційних заходів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно