Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На лікування важкохворих із бюджету Мукачева минулого року виділили майже 12 мільйонів

На лікування важкохворих із бюджету Мукачева минулого року виділили майже 12 мільйонів

На лікування важкохворих із бюджету Мукачева минулого року виділили майже 12 мільйонів

До редакції інтернет-видання "PMG.ua" надійшло звернення Володимира Шубця до мукачівських чиновників. Публікуємо оригінал тексту.

ВІДЕО ДНЯ

"На лікування важкохворих з бюджету міста (а не за підтримки "благодійників"), у Мукачеві, в 2017 році, виділили майже 12 млн. гривень. 510 важкохворих отримали 11 млн. 773 тис. гривень на лікування. 1557 мукачівців, які опинилися в складних життєвих обставинах, отримали майже 3 млн. гривень допомоги. 

Допомагати важкохворим та тим, хто опинився у складних життєвих обставинах – прекрасна справа. Тим більше, коли ця фінансова допомога виділяється за кошти громади Мукачева, яка і наповнює міську казну. Завдяки процесами децентралізації,  ще ніколи місцеві скарбниці не мали стільки коштів, як зараз. Чиновники хизуються мільярдними бюджетами. То невже не можна для тих, хто в силу життєвих обставин втратив  здоров’я або ж потребує матеріальної підтримки, виділяти принаймні вдвічі більше коштів на допомогу?

Реклама

Мукачівський міський осередок Радикальної партії вимагає від міського голови та депутатського корпусу – збільшити фінансування програм для важкохворих мукачівців,  принаймні до 30 мільйонів, адже бюджет міста дозволяє це зробити. Звертаємось до чиновників: вас найняла на роботу громада міста. Зверніть більше уваги на тих, хто вас утримує. Не розбазарюйте кошти платників податків на не потрібні та незрозумілі широкому загалу проекти, які платникам податків Мукачева обходяться в мільйони, а вам дають можливість заробити на так званих «відкатах».

Нагадуємо керівникам підрозділів та управлінь: приховування публічної інформації – це злочин! Прозвітуйте відкрито про те, кому з жителів міста виділяєте гроші на лікування та допомогу. Не ховайте інформацію, адже мукачівці повинні знати, на що витрачаються їхні кошти. Якщо у вас все відкрито і прозоро, то опублікуйте документи, як цього вимагає закон, аби ваша публічність зняла з вас обґрунтовані підозри в тому, що матеріальну допомогу отримують громадяни, які не є жителями Мукачева, на можливі протиправні та корупційні дії.

Реклама

Прозвітуйте, щоб вас не підозрювали та не шкодуйте грошей, які до того  ж, не ваші власні, а всієї громади міста, на насправді благі справи!"


З повагою,

голова Мукачівського міського осередку РПЛ,

Реклама

заступник голови Закарпатського обласного осередку РПЛ

Володимир Шубець

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно