Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Коли потепліє в Україні: синоптики дали невтішний прогноз

Коли потепліє в Україні: синоптики дали невтішний прогноз
Сильні морози в Україні лютуватимуть до кінця тижня. Далі очікується незначне потепління, але справжня весна прийде аж наприкінці березня – на початку квітня.

Сильні морози в Україні лютуватимуть аж до 3 березня. Далі очікується незначне потепління, але справжня весна прийде в Україну аж наприкінці березня – на початку квітня. Про це повідомляє синоптик Віталій Постригань.

ВІДЕО ДНЯ

"У найближчі два тижні весни не чекаємо. Цього року весна не буде супроводжуватися стрімким наростанням тепла. Встановлення весняного режиму погоди, тобто стійкого переходу температури повітря через 0 градусів у бік підвищення, в найближчі два тижні не прогнозується", – зазначив синоптик Віталій Постригань.

Читайте також:
На Закарпаття сунуть сильні та тривалі морози
Реклама

Синоптик Наталія Діденко у своєму блозі зазначає, що на початку весни, 1-2 березня, мороз ще лютуватиме. За прогнозами синоптика Леоніда Горбаня, стабільне тепло прийде в Україну аж на початку квітня. Тож у березні ще й посніжить.

"Стійкий перехід на плюсову температуру прораховується з 24 березня, і до кінця місяця буде поступове підвищення температури. Так, починаючи з 23 березня буде "плюс" 2-3 градуси, і кожен день буде додаватися по 2 градуси тепла, так що до кінця місяця буде вже +6...+7 градусів тепла", – додав Горбань.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно