Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У двох районах Закарпаття змінили керівників поліції

У двох районах Закарпаття змінили керівників поліції
ВІДЕО ДНЯ

26 лютого два відділення поліції Закарпатської області отримали нових керівників. Йдеться про кадрові зміни у складі керівництва Ужгородського районного відділення поліції, а також Іршавського відділення поліції Хустського відділу.

Нового очільника районного відділення поліції Ужгородщини – полковника Віктора Ребрея на посаді особисто представляв начальник ГУНП в Закарпатській області Роман Стефанишин. Керівник поліції Закарпаття побажав колективу ще більше здобутків після кадрових змін.

Реклама

Віктор Ребрей народився 29 квітня 1975 року у Хусті. Здобув дві вищі освіти. Працював на різних керівних посадах у правоохоронних органах, очолював відділ боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, ГУНП в Закарпатській області. У 2017 році він став керівником Іршавського відділення поліції, а вже тепер керуватиме ужгородськими районними правоохоронцями.

На посаді начальника Іршавського відділення Віктора Ребрея замінив майор поліції Василь Негря. Його представив колективу заступник начальника Головного управління Нацполіції в Закарпатській області, полковник поліції Анатолій Шкирта.

Реклама

Василь Негря народився у селі Угля Тячівського району, – розповіли у відділі комунікації поліції Закарпатської області. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 2004 році, працював оперативником на різних посадах та очолював колектив карного розшуку Тячівського райвідділу міліції. У 2015 році був призначений на посаду заступника начальника Тячівського відділу поліції, де працював до призначення в Іршаві.

Обидва керівники поки що перебуватимуть у статусі тимчасових виконувачів обов’язків.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно