Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Хрін вам у рило, а не "Донбаський сценарій" на Закарпатті!": Москаль емоційно прокоментував ситуацію із підпалом офісу в Ужгороді

"Хрін вам у рило, а не "Донбаський сценарій" на Закарпатті!": Москаль емоційно прокоментував ситуацію із підпалом офісу в Ужгороді

Геннадій Москаль на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомив деякі подробиці затримання осіб, яких підозрюють у підпалі офісу Товариства угорської культури Закарпаття в ніч на 27 лютого.

ВІДЕО ДНЯ

"З прикрістю мушу констатувати, що серед затриманих злочинців, мешканці Черкас і Кропивницького, котрі підпалили офіс Товариства угорської культури Закарпаття в ніч на 27 лютого, є й учасники АТО", – зазначає очільник Закарпаття.

"Вони не члени політичних партій чи рухів, а пішли на цю провокацію, спокусившись на гроші.

Реклама

Особу організатора теж встановлено – це мешканець Придністров’я, який одразу після злочину втік додому. За нашою інформацією, він співробітник МГБ (міністерства госбезопасності) Придністров’я", – додає Геннадій Москаль.

Читайте також:
Поліція затримала осіб, які причетні до підпалу приміщення Товариства угорської культури в Ужгороді
Реклама

"З огляду на статус цієї території, зараз організатор недосяжний для українського правосуддя, однак ні в кого немає жодних сумнівів, що за другим підпалом офісу ТУКЗ стоїть ФСБ Росії (так само, як і за першим підпалом у ніч на 4 лютого, який скоїли громадяни Польщі, члени праворадикальної проросійської організації «Фаланга»).

Російські спецслужби намагалися підключити для підпалу офісу ТУКЗ місцевих «активістів», і тільки після того, як це не вдалося, задіяли виконавців з інших областей.

Блискуча операція Служби безпеки України та Національної поліції і оперативне розкриття злочину заслуговують найвищих похвал. Особливо, враховуючи той факт, що теперішні злочинці діяли набагато професійніше за польських праворадикалів.

Реклама

Особисто в мене немає сумнівів, що москальські спецслужби й далі влаштовуватимуть різні провокації, щоб спробувати розсварити українців і угорців і розхитати Закарпаття на міжетнічному ґрунті.

Так ось, як справжній Москаль заявляю – нічого у вас не вийде! Хрін вам у рило, а не «Донбаський сценарій» на Закарпатті!"  – зазначив очільник Закарпаття.

"Хрін вам у рило, а не "Донбаський сценарій" на Закарпатті!": Москаль емоційно прокоментував ситуацію із підпалом офісу в Ужгороді – 01

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно