Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Пограбування банку в Мукачеві: постраждалі написали відкритий лист

Пограбування банку в Мукачеві: постраждалі написали відкритий лист

Як раніше писало інтернет-видання "PMG.ua", у Мукачеві пограбували банк. Гроші, цінні папери та інші коштовні речі зловмисники поцупили з деяких комірок, які люди орендували в установі.

ВІДЕО ДНЯ

Захищати інтереси потерпілих, які мають серйозні претензії в першу чергу до банку (який, на їхню думку, неналежним чином зберігав їхні цінності), буде група поважних адвокатів, зокрема – голова Ради адвокатів Закарпатської області Олексій Фазекош і член Ради адвокатів Закарпатської області Зоя Темнохудова. До цієї групи будуть залучені й інші фахівці.

Як стало відомо, у понеділок ввечері, 5 березня, відбулися спільні збори постраждалих внаслідок згаданої крадіжки, які орендували банківські скриньки, з яких були викрадені кошти та інші цінності. Потерпілі настроєні на рішучу боротьбу за свої права, вважаючи винною банківську установу, та звернулися до правління банку з відкритою заявою, яку наводимо нижче (без оголошення імен підписантів для дотримання таємниці слідства).

Реклама

Голові Правління VS Bank

Походзяєвій Ірині Вікторівні,

Реклама

члену Правління – заступнику Голови Правління

Болотовій Олені Вікторівні,

члену Правління

Реклама

Волкову Теодору

( м. Львів, ул. Грабовського, 11)

орендаторів банківських скриньок

відділення VS Bank в м. Мукачево

(вул. Космонавта Бєляева, 10/2)

 

Відкрите звернення

Реклама

Змушені звернутися до вас у зв’язку з пограбуванням орендованих нами банківських скриньок, яке відбулося 02.03.2018 р.,  та відомості про яке внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань 03.03.2018 р. за ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Довірившись рекламі вашого банку, повіривши  його репутації та гарантованим умовам неможливості проникнення третіми особами до орендованих нами банківських скриньок, що знаходяться у депозитному сховищі вашого банку, що прямо передбачено умовами укладених з нами договорів, ми тепер є потерпілими по цій кримінальній справі.

Виходячи з наявних подій та обставин, вже відомих фактів, можна однозначно стверджувати, що ця крадіжка стала можливою виключно з вини вашої банківської установи, яка неналежним чином зберігала та здійснювала охорону банківських скриньок, що знаходилися у депозитному сховищі.

Читайте також:
Пограбування банку в Мукачеві: до поліції вже звернулись 22 осіб про викрадення з комірок їх майна

Саме тому, виходячи з цілковитої очевидності та підставності вказаного нашого твердження, рішуче вимагаємо та наполягаємо на негайному поверненні всіх  викрадених з орендованих нами скриньок коштів та цінностей, про які нами проінформовано вашу банківську установу, в термін не пізніше місяця з моменту отримання вами нашого колективного звернення.

Про результати розгляду нашої заяви просимо повідомити заявників згідно з адресами, вказаними в цій заяві.

Також хочемо повідомити, що у випадку ігнорування вами нашої конкретної пропозиції по врегулюванню правовідносин з вашою банківською установою будемо діяти в рамках правового поля та чинного законодавства. але в самі рішучі способи.

Реклама
Пограбування банку в Мукачеві: постраждалі написали відкритий лист – 01

Довідково. У грудні 2017 року VS Bank змінив акціонера і ввійшов у групу "ТАС" – одну з найбільших фінансово-промислових груп України. Засновником і основним акціонером Групи "ТАС" є Сергій Тігіпко.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно