Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Прокурор домігся для мукачівця позбавлення волі на 6 років за збут наркотиків

Прокурор домігся для мукачівця позбавлення волі на 6 років за збут наркотиків

Прокурор домігся для мукачівця позбавлення волі на 6 років за збут наркотиків
За махінації з наркотиками мукачівця засудили до 6 років тюрми Наприкінці травня закінчився судовий розгляд кримінального провадження щодо 35-літньго чоловіка. За збут психотропної речовини,...

За махінації з наркотиками мукачівця засудили до 6 років тюрми

ВІДЕО ДНЯ

Наприкінці травня закінчився судовий розгляд кримінального провадження щодо 35-літньго чоловіка. За збут психотропної речовини, зберігання та вирощування наркотичних рослин вироком суду мукачівця позбавили волі на 6 років.

Влітку минулого року мукачівські правоохоронці «на гарячому», під час збуту психотропної речовини – метамфетаміну, затримали 35-річного чоловіка. Неподалік залізничного вокзалу у м. Мукачеві раніше судимий чоловік продавав білий порошок. Окрім того, під час огляду, з кишень підозрюваного працівники міліції вилучили марихуану. Однак і це не всі протизаконні справи чоловіка. Вдома на присадибній ділянці чоловік влаштував міні-плантацію з вирощування коноплі. Всього в ході обшуку було вилучено 27 кущів наркотичної рослини.

Реклама

Чоловік, батько двох малолітніх дітей, останнім часом ніде не працював, а підзаробляв на життя у такий протизаконний спосіб. У минулому чоловік вже так само притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків. Під час досудового та судового розглядів кримінального провадження своєї вини підозрюваний не визнавав.

Проте в судовому прокурор прокуратури м.Мукачева надав беззаперечні докази його винуватості, звернув увагу на тяжкість та підвищену суспільну небезпечність вчиненого злочину. Тож судом мукачівця позбавили волі на строк 6 років.

Реклама

Руслан Галецький, cтарший прокурор прокуратури

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно