Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Полонених закарпатців сепаратисти пообіцяли відпусти в першу чергу

Полонених закарпатців сепаратисти пообіцяли відпусти в першу чергу

Полонених закарпатців сепаратисти пообіцяли відпусти в першу чергу
Проводяться перемовини щодо звільнення з полону трьох закарпатських військовослужбовців, які несли службу у зоні АТО. Про це розповів заступник командира бригади по роботі з особовим складом Євген...

Проводяться перемовини щодо звільнення з полону трьох закарпатських військовослужбовців, які несли службу у зоні АТО. Про це розповів заступник командира бригади по роботі з особовим складом Євген Бондар.

ВІДЕО ДНЯ

22-річного Миколу Копчанського, 26-річного В'ячеслава Пономаренка та 23-річного Антона Шимка взяли в полон 17 червня біля населеного пункту Металіст Луганської області. Бій під Луганськом тривав майже всю ніч. В результаті загинуло півтора десятка людей. Троє з них - закарпатці. Ще трьох краян було взято в полон. Наразі проводяться перемовини із сепаратистами щодо звільнення полонених.

"Вже фактично тиждень працюємо над цим. Є волонтери, які допомагають. Вийшли на координаторів, які можуть це зробити. Була одна умова чому затягнулося - там дещо пройшла нестиковка тому, що терористи вимагають взамін певних людей, на жаль, якими ми не керуємо. Тому що їх забрала Служба Безпеки України, вони знаходяться зараз там у них. На сьогоднішній день інформації офіційної також ніхто не дає. Але ситуація наступним чином, виходим з різних сторін. Виходили і на народного губернатора Луганщини ми знайшли виходи. Він пообіцяв, що підтримає, що наших закарпатців відпустять в першу чергу. Я спілкувався з одним із координаторів терористів. Казав, що якщо необхідно гроші, ви скажіть, ми зберемо, а вони відповіли, що гроші їх не цікавлять. Їх цікавлять свої ж люди. Всіх трьох ми бачили по відео з інтернету. З двома є записи допиту", - розповів Євген Бондар.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно