Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • «Міс МКТЕК – 2018»: організатори розповіли про підготовку до свята

«Міс МКТЕК – 2018»: організатори розповіли про підготовку до свята

«Міс МКТЕК – 2018»: організатори розповіли про підготовку до свята
ВІДЕО ДНЯ

Як раніше писало інтернет-видання «PMG.ua», менше тижня залишається до події, на яку чекає чимало мукачівців. 15 березня відбудеться конкурс «Міс МКТЕК – 2018».

За звання найгарнішої дівчини коледжу змагатимуться 11 красунь. Напередодні дійства один із організаторів Михайло Коструб розповів про підготовку до конкурсу.

Реклама

«Спочатку дівчат, які хотіли позмагатися за корону було 20, – зазначає Михайло. – Але потім їх кількість зменшилася. Впродовж останніх місяців підготовка до конкурсу була дуже серйозна. Спочатку конкурсантки не дуже хвилювалися, але чим ближче фінал, тим більші хвилювання. Приємно, що дівчата відповідально поставилися до конкурсу».

Як розповідають організатори,  учасниці конкурсу щодня репетирують свої виходи. Крім того, дівчата мали виїзні фотосесії, зокрема у палаці Шенборна та в танцювальній студії «Fit Dance». Кожна з красунь налаштована на перемогу, але незважаючи на це, дівчата здружилися.

Реклама
Читайте також:
Напередодні фіналу "Міс МКТЕК – 2018" дівчата взяли участь у елегантній фотосесії

Фінал конкурсу «Міс МКТЕК – 2018» відбудеться у Мукачівському драматичному театрі вже цього четверга о 16 год. Розпочнеться дійство з прямої трансляції. Присутнім показуватимуть, що в цей час відбувається за кулісами та як дівчата готуються до виходу на сцену.

Крім того, на гостей свята чекають приємні сюрпризи. Зокрема виступ гумористки жанру стенд-ап з Тячева Валерії Мандзюк. Також присутніх зачарує грою на саксофоні Атілла Нодь.

Реклама

Але на цьому сюрпризи не закінчаться. Тож усіх охочих чекають 15 березня у Мукачівському драматичному театрі. Саме тоді стане відомим ім’я найгарнішої дівчини МКТЕК – 2018. Організатори запевняють, що захід буде вартий вашої уваги.

Нагадаємо, до 14 березня ви можете проголосувати за «Міс глядацьких симпатій». Голосування проводиться в інтернет-виданні «PMG.ua».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно