Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція за добу виявила трьох нетверезих водіїв

За вихідні випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння працівники груп реагування патрульної поліції задокументували в Тячівському, Іршавському та Перечинському районах.

ВІДЕО ДНЯ

У селі Дубриничі на Перечинщині ввечері під час патрулювання працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «Volkswagen Pаssаt» іноземної реєстрації, на якому не горіли задні габарити. Машину зупинили, за кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,45 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування, – йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Закарпатської області.

У місті Тячів працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «ВАЗ-2106», на якому не було переднього номерного знака. Керував ним місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. В лікарні у нього виявили 1,46 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Реклама

В місті Іршава вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Skоdа Fаbіa» Дніпровської реєстрації, на якому не горіла одна фара. Водій, житель Дніпровської області, не мав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився, про що правоохоронці в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол і відсторонили чоловіка від керування.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно