Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті розпочалися командно-штабні навчання

На Закарпатті розпочалися командно-штабні навчання

19 березня  на Закарпатті розпочато командно-штабні навчання щодо дії органів управління та сил цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Закарпатської області у разі загрози і виникнення надзвичайних ситуацій у мирний час та в особливий період.

ВІДЕО ДНЯ

Вчора у великому залі Закарпатської облдержадміністрації відбулась установча нарада за участі представників районних органів виконавчої влади та міськвиконкомів, Управління ДСНС області, представників служб життєзабезпечення тощо, – повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області.

Директор Департаменту організації заходів цивільного захисту Михайло Маюров, представив присутнім членів комісії, що будуть здійснювати контроль за проведенням навчань та озвучив основні завдання й порядок здійснення тренувань на території регіону.

Реклама

Навчання триватимуть тиждень і передбачають відпрацювання взаємодії усіх ланок системи цивільного захисту регіону шляхом впровадження  сценаріїв  з умовних надзвичайних ситуацій, що найбільш характерні для Закарпатської області. Зокрема, ускладнення погодних умов: буревії, снігові замети та підтоплення населених пунктів внаслідок різкого підняття рівнів води у річках,  аварія на магістральному продуктопроводі, витік хімічно-небезпечної речовини та ДТП на залізничному переїзді, внаслідок чого відбулось сходження з рейок пасажирського потягу. 

За результатами навчань будуть визначені проблемні питання у регіоні та рівень взаємодії між усіма екстреними службами області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно