Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вночі три жінки опинилися у сніговій пастці

За допомогу у безвихідній ситуації правоохоронцям подякували три жінки, чиє авто витягнули із снігового замету на території Торунського перевалу. 19 березня вночі на автодорозі «Долина-Хуст» через негоду застрягли на авто три жінки. Легковик закарпаток відбуксирували рятувальники. Поліція ж забезпечила безперешкодний рух спецтранспорту.

ВІДЕО ДНЯ

Ще один випадок трапився у селі Синевирська Поляна. Турист, який приїхав на відпочинок до Міжгірщини, увечері припаркував авто поряд з комплексом, у якому оселився. Зранку свій транспортний засіб знайшов заблокованим сніговою стихією, – повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області. Працівники УДСНС спільно з поліцейськими надали туристу допомогу та відчистили шлях, для виїзду легковика.

Читайте також:
Через негоду на Закарпатті сталося 9 ДТП
Реклама

Не залишилися осторонь проблеми водіїв і рахівські правоохоронці. На відрізку дороги між селами Луг і Ділове, під час сильного снігопаду застряг великогабаритний транспорт. Вантажівка заблокувала проїзд перевалом і для інших авто. У результаті – на ділянці утворився кілометровий затор. Владнати ситуацію вдалося рятувальникам та правоохоронцям Рахівського відділення поліції. За їх сприяння водії змогли переїхати проблемну ділянку.

Станом на тепер ситуація з рухом автотранспорту на дорогах області контрольована.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно