Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ворожіння у Міжгірському районному суді? Жінка влаштувала дивний ритуал перед кабінетом одного із суддів

Ворожіння у Міжгірському районному суді? Жінка влаштувала дивний ритуал перед кабінетом одного із суддів

Ворожіння у Міжгірському районному суді? Жінка влаштувала дивний ритуал перед кабінетом одного із суддів

Вчора, 22 березня, біля 10 години на 2-му поверсі в приміщенні Міжгірського районного суду Закарпатської області на підлозі виявлено нетипове для офісного приміщення сміття: мак і сіль.

ВІДЕО ДНЯ

Відеозапис камери спостереження  зафіксував  дивну поведінку одного з відвідувачів суду, яка полягала в наступному: особа жіночої статі, вийшовши з вбиральні,  де, ймовірно, підготувалася до «акції», посіяла вхід перед кабінетом і приймальнею одного з суддів незрозумілу речовину, яка при реальному огляді виявилась  маком  і сіллю. «Добродійка» намагалась робити це непомітно, очевидно усвідомлюючи, що ці дії можуть бути зафіксовані, – інформує прес-служба суду.

"За народним повір’ям, заговори на мак роблять з метою завоювання прихильності особи або з метою «приспати» її пильність і спонукати на вчинення певних дій. З наведеної події, можна припустити, що в своїх бажаннях вплинути на суд учасники процесу чи їх  рідні можуть застосовувати і такі «оригінальні» способи,  які полягають у залученні надприродніх  сил, ворожіння та  магії…", – йдеться у повідомленні Міжгірського районного суду.

Реклама

Нагадуємо, що  ст. 376 ч. 1 Кримінального кодексу України передбачено кримінальну відповідальність  за втручання в будь-якій формі в діяльність судді з метою перешкодити виконанню ним службових обов’язків або добитися винесення неправосудного рішення - карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців.  Окрім  цього,  ст. 185 -3  ч. 1  КУпАП   передбачено і адміністративну відповідальність, зокрема за вчинення  будь-яких  дій,  які свідчать  про явну  неповагу до суду або встановлених у суді правил. За  такі  дії суд  може  накласти  стягнення  у виді    штрафу  в сумі  850 – 2550 грн.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно