Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Міліція просить громадян допомогти у розшуку безвісти зниклих (ФОТО)

Міліція просить громадян допомогти у розшуку безвісти зниклих (ФОТО)

Міліція просить громадян допомогти у розшуку безвісти зниклих (ФОТО)
Мукачівським МВ УМВС України в Закарпатській області розшукується безвісти зниклий чоловік Кучінка Іван Іванович, 1964 року народження, житель Мукачівського району, с. Горонда. Який близько двох...

Мукачівським МВ УМВС України в Закарпатській області розшукується безвісти зниклий чоловік Кучінка Іван Іванович, 1964 року народження, житель Мукачівського району, с. Горонда. Який близько двох тижнів назад пішов з дому і до цього часу не повернувся.

ВІДЕО ДНЯ

Із заявою про зникнення брата до чергової частини міськвідділу міліції звернулася сестра зниклого. Жінка розповіла про те, що близько двох тижнів назад її рідний брат з яким проживають разом пішов з дому у невідомому напрямку і по теперішній час не повернувся. Також жінка додала, що чоловік вживав спиртними напоями та часто покидав місце проживання не декілька днів, але завжди повертався.

Прикмети зниклого: зріст близько 170 см, середньої статури, волосся чорного кольору. Був одягнутий: вітрову куртку темно-зеленого кольору, джинси світло-синього кольору та чорні туфлі.

Реклама

Також хочеться звернути увагу городян, про те що правоохоронцями Мукачівського міського відділу міліції встановлюється місце знаходження гр. Ремети Ірини Федорівни, 1932 р.н., мешканки Мукачівського району, с.Пістрялово вул. Центральна, 86. Яка 24 березня близько 09.00 години пішла з дому в невідомому напрямку і до цього часу не повернулася.

Міліція просить громадян допомогти у розшуку безвісти зниклих (ФОТО) – 01
Реклама

Її прикмети: зріст 155-165 см, худорлявої статури, волосся сиве. Була одягнута: в темно-червоний світер, темні штани та голубий платок, мобільний телефон відсутній, остання проживала на самоті.

Шановні громадяни! Якщо Вам відоме можливе місце перебування розшукованих або Ви володієте будь-якою інформацією стосовно них, прохання повідомити за адресою: м. Мукачево, вул. Я.Мудрого, 8 або телефонами: (03131) 2-23-32, або “102”

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно