Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Рейди у Мукачеві: поліцейські навідалися на ринки міста

ВІДЕО ДНЯ

29 березня в рамках заходів під час проведення загальнодержавної операції на виявлення іноземних громадян, які порушують норми українського законодавства, поліція Мукачева спільно з представниками міграційної служби та журналістами провели рейд на ринках міста.

Під час перевірки документів у громадян іноземних держав, правоохоронці Мукачівського відділу зафіксували два порушення, кваліфіковані за ч.1 ст. 203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) та за ст.205 (Невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців і осіб без громадянства) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Реклама
Читайте також:
За переправлення нелегалів в ЄС через Закарпаття чоловікові пропонували 6000 доларів

Окрім ринків, правоохоронці проводять профілактичне відпрацювання всіх місць, де можуть перебувати іноземці, які тривалий час знаходяться на території регіону без необхідних документів: готелі, мотелі, гуртожитки. Також поліцейські перевіряють автомобілі з іноземною реєстрацією та осіб, які ними керують, – повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама

З початку операції «Мігрант» працівники Державної міграційної служби спільно з співробітниками Мукачівського відділу поліції виявили 12 осіб, які порушили міграційне законодавство. Стосовно двох нелегальних мігрантів прийнято рішення про їх примусове повернення, одного іноземця примусово видворили за межі країни, а є й такі, яких помістили до пункту тимчасового перебування іноземців або осіб без громадянства.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно