Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівські підприємці спробували переконати електропостачальників змінити правила гри (ФОТО)

Мукачівські підприємці спробували переконати електропостачальників змінити правила гри (ФОТО)

Мукачівські підприємці спробували переконати електропостачальників змінити правила гри (ФОТО)
Для цього вони зібрались за круглим столом. Зустріч пройшла в приміщенні Мукачівського РЕМ. Інтереси ПАТ "Закарпаттяобленерго" представляли заступник директора підприємства з енергозбуту та з питань...

Для цього вони зібрались за круглим столом. Зустріч пройшла в приміщенні Мукачівського РЕМ. Інтереси ПАТ "Закарпаттяобленерго" представляли заступник директора підприємства з енергозбуту та з питань продажу електроенергії Малош Інеса Михайлівна, в. о. начальників міського та районного РЕМів Застулка Юрій Юрійович та Захаров Євген Геннадійович. Окрім підприємців та представників громадськості на зустрічі також були присутні представники Мукачівської РДА, міської спілки підприємців та Народної Ради Мукачева.

ВІДЕО ДНЯ

Загалом зустріч пройшла на підвищених тонах. Зустріч розпочали представники підприємства-електропостачальника. Вони одразу спростували інформацію про те, що, буцімто, змушують підприємців оплачувати послуги електропостачання на два розрахункові періоди вперед. За словами представників монополіста, в додаткових угодах, укладених з підприємцями, чітко зазначено, що платіж на попередню оплату складає 100 %. Посилаючись на національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики (НКРЕ) Інеса Малош заявила, що по інакшому врегулювати це питання підприємство не може. "Є відповідні правила і ми змушені їх дотримуватись. В іншому випадку може бути паралізована система енергетики на державному рівні.

Мукачівські підприємці спробували переконати електропостачальників змінити правила гри (ФОТО) – 01
Реклама

Окремі питання стосувались якості електроенергії та позапланових відключень. За словами Євгена Захарова, в.о. начальника Мукачівського РЕМ, за минулий рік в області на покращення якості послуг "Закарпаттяобленерго" витратило 115 мільйонів гривень. Енергетичний монополіст розбудовується, але для цього потрібен певний час. Що стосується попереджень про позапланові відключення, то Євген Геннадійович зазначив, що в районі при ремонтних роботах оператори РЕМ обов'язково інформують сільські ради та, схоже, ті забувають повідомити підприємців і громаду населених пунктів. А стосовно планових відключень, то кожна особа може дізнатися про них на сайті ПАТ "Закарпаттяобленерго".

Мукачівські підприємці спробували переконати електропостачальників змінити правила гри (ФОТО) – 02
Реклама
Мукачівські підприємці спробували переконати електропостачальників змінити правила гри (ФОТО) – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно