Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Начальник міської міліції привітав підопічних ДАІшників зі святом

Начальник міської міліції привітав підопічних ДАІшників зі святом

Начальник міської міліції привітав підопічних ДАІшників зі святом
14 квітня співробітники Державтоінспекції відзначають професійне свято. В цей день у 1997 році Кабінет Міністрів затвердив Положення про Державну автомобільну інспекцію Міністерства внутрішніх справ...

14 квітня співробітники Державтоінспекції відзначають професійне свято. В цей день у 1997 році Кабінет Міністрів затвердив Положення про Державну автомобільну інспекцію Міністерства внутрішніх справ України, оформивши, таким чином, акт народження цієї служби.

ВІДЕО ДНЯ

Державтоінспекція, це служба, з якою громадяни стикаються практично щоденно, адже всі ми являємось пішоходами, водіями, пасажирами, тобто учасниками дорожньо-траспортного руху, тому від злагодженої роботи працівників ДАІ часто залежить ритм життя багатьох із нас.

Сьогодні державтоінспектори виконують багато функцій, це забезпеченням порядку і безпечного руху на дорогах, контроль за дотриманням законів, які стосуються питань безпеки дорожнього руху, профілактика дорожніх правопорушень, контроль технічного стану автотранспорту, тощо - мають величезне значення для безпеки наших співгромадян. На їх плечах лежить величезна відповідальність за злагоджену роботу всього автотранспортного комплексу, за життя й здоров'я водіїв, пасажирів і пішоходів. Служба в дорожній інспекції вимагає дуже багатьох якостей - практичного досвіду, знань у різних галузях, а також уміння прийняти єдине вірне рішення в найскладніших ситуаціях, які зустрічаються на дорогах.

Реклама

- З нагоди професійного свята щиро вітаємо всіх працівників ВДАІ з обслуговування м. Мукачева та Мукачівського району УМВС з професійним святом, бажаємо відданості справі, збереження життя і здоров’я людей, забезпечення високого рівня охорони, громадського порядку, чесності та порядності.- вітає колег зі святом начальник Мукачівського міського відділу міліції Василь Швенда.

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно