Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатка повернулася у шоу "Від пацанки до панянки" і вразила викладачів своїм вчинком

Закарпатка повернулася у шоу "Від пацанки до панянки" і вразила викладачів своїм вчинком

Закарпатка повернулася у шоу "Від пацанки до панянки" і вразила викладачів своїм вчинком
Після кількох тижнів у реабілітаційному центрі пацанка із Закарпаття повернулася у шоу. Під час першого випробування вона вразила вчителів і розізлила інших учасниць.

Після кількох тижнів у реабілітаційному центрі пацанка із Закарпаття не змогла "наздогнати" інших учениць. У Школі панянок Вероніка була лише перші три дні. Потім її на кілька тижнів відправили на лікування від наркотичної залежності до реабілітаційного центру

ВІДЕО ДНЯ

"Я вдячна Ользі Фреймут, що відправила мене у центр, – зізналася Вероніка. – Вона сказала мені в той день, що я не повинна здаватись, а маю бути сильною; що повинна ставити цілі та йти до них. Це, мабуть, була найкраща порада, яку я запам’ятала".

Але з першим же випробуванням закарпатка так і не змогла впоратися. Пацанка навідріз відмовилася кататися на конях. Обґрунтувала це болем у спині.

Реклама
Читайте також:
У закарпатки на шоу "Від пацанки до панянки" знайшли наркотики

"Вероніка прикро вразила, – зізнався заступник директора Андрій Бурлуцький. – Я приїздив до неї у клініку. Вона була так зворушена! Виказувала бажання повернутися до школи та перемогти. Я не розумію, що змінилося на випробуванні, чому вона не лише підвела себе, а й фактично підставила команду. Особисто для мене не зрозуміло, як можна відмовитися від чогось, навіть не спробувавши".

Реклама
Закарпатка повернулася у шоу "Від пацанки до панянки" і вразила викладачів своїм вчинком – 01

Через безініціативність та відмову брати участь у випробуваннях викладачі були змушені попрощатися з Веронікою. Та навіть за такий короткий час у школі, каже пацанка, вона, все ж, навчилась дечого.

"Зараз я взагалі не вживаю ні наркотиків, ні алкоголю, покинула пити енергетики, – каже екс-учениця Школи панянок. – Кардинально змінила свій стиль. У моєму гардеробі тепер багато суконь міді, спідниць. Я сама почала шити та продавати одяг. Хочу розвинути свій бізнес у Польщі. А ще я відпустила волосся".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно