Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вчора поліцейські зупинили понад 20 нетверезих водіїв

Вчора, 8 квітня, працівники поліції Закарпаття задокументували 21 випадок водіння у нетверезому стані. Управління патрульної поліції в Закарпатській області спіймало 6 осіб, які сіли за кермо напідпитку: 2 – в Ужгороді та 4 – в Мукачеві.

ВІДЕО ДНЯ

По одному такому випадку фіксували групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення, Свалявського, Міжгірського відділень та Хустського відділу. По два адмінпротоколи за ст. 130 КУпАП склали працівники Іршавського, Виноградівського , Рахівського відділень та Тячівського відділу поліції.

Як зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, трьох п’яних за кермом спіймали ГРПП Берегівського відділу поліції.

Реклама

ГУНП в Закарпатській області наголошує, що за перше протягом року керування транспортним засобом у стані сп’яніння передбачено штраф у розмірі 10 200 грн з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік.

За повторне аналогічне порушення за 12 місяців накладається штраф у розмірі 20 400 грн з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки.

Реклама

Водіям, які більше як два рази протягом року притягувалися до відповідальності за водіння у нетверезому стані і знову сіли за кермо п’яними, загрожує штраф у розмірі 40 800 грн з позбавленням права керування транспортними засобами на строк десять років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно