Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатська митниця похвалилась ефективністю своєї роботи

Закарпатську митницю називають найширшими західними воротами України. Бо розташована на стику кордонів з чотирма країнами Євросоюзу – Угорщини, Словаччини, Румунії та Польщі. У  зоні її діяльності 19 міжнародних пунктів пропуску.

ВІДЕО ДНЯ

Ця митниця хвалиться ефективністю своєї роботи. Торік перевиконала план надходжень та зборів до державного бюджету на чверть. У цьому році працює ще краще, за перші 2 місяці митники зібрали вже удвічі більше податків, ніж за аналогічний період 2017 року.

Пункт пропуску Тиса на українсько-угорському кордоні – найбільший на Закарпатті. Щодня його проходять майже 4,5 тис людей. І черг тут майже немає.

Реклама

Пропускна спроможність Тиси – 5 тис осіб на добу, 2 тис легковиків і 500 вантажівок. Та кажуть, так було не завжди. Раніше були черги, затримки. Допомогла модернізація пункту. А також, нові правила ввезення товарів з-за кордону.

З 1 січня без мита можна ввозити продукції лише на 150 євро вагою до 50 кг. На митниці кажуть, через це фактично зникли "човники", а вони становили чверть усього пасажиропотоку. Майже немає черг і з легковиків. У кожній смузі очікують по 2-3 машини.

Реклама

Більше – у відеосюжеті ICTV.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно