Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Україна домовилася про безвіз із ще двома країнами

Україна домовилася про безвіз із ще двома країнами

Директор Департаменту консульської служби МЗС Сергій Погорельцев заявив, що українське дипломатичне відомство досягло домовленості про безвізовий режим з двома країнами Південної Америки – Уругваєм і Перу.

ВІДЕО ДНЯ

Дипломат розпочав турне країнами Латинської Америки. Під час зустрічей у Монтевідео (Уругвай) була досягнута домовленість про підписання угоди про безвізовий режим між Уругваєм та Україною.

Формально цей документ ще не підписаний, але домовленість щодо нього узгоджена з керівником міграційної служби, керівництвом МЗС, а також з членами парламенту Уругваю, зазначив Погорельцев.

Реклама
Читайте також:
Україна підпише безвіз ще з однією країною

"Після узгодження необхідних формальностей для підписання та набрання чинності відповідною двосторонньою Угодою Уругвай стане ще однією країною, куди громадяни України зможуть подорожувати без віз", – пояснив він.

Реклама

Сергій Погорельцев також повідомив, що найближчим часом буде формалізована домовленість про угоду щодо безвізу з Перу. За словами дипломата, цей документ розширить перелік категорій громадян України, які матимуть право на безвізовий в’їзд до Перу.

Зараз ця країна в односторонньому порядку дозволяє безвізовий в’їзд українцям, що подорожують із метою туризму, але не має такого дозволу для інших категорій, зокрема бізнес-подорожуючих.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно