Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Студенти МКТЕК вивідували секрети життєвих успіхів

Студенти МКТЕК вивідували секрети життєвих успіхів
ВІДЕО ДНЯ

По-своєрідному особливим і незвичним видався сьогоднішній день у прес-центрі «Панорама». Саме сюди завітала студентська еліта Мукачівського кооперативного торговельно-економічного коледжу аби поспілкуватися з головним редактором газети «Панорама» Василем Андрійовичем Гарагоничем. Причин для зустрічі одразу декілька. І одна з них – знакова і символічна. Адже саме сьогодні редактор часопису «Панорама» святкує свій черговий день народження. Тому і не дивно, що зустріч в стінах прес-центру розпочалась з теплих слів привітань директора Мукачівського торговельно-економічного коледжу Богдана Івановича Кабаці. Освітянин побажав імениннику міцного здоров’я, невичерпної енергії та реалізації усіх задумів. Зустріч у форматі «перформенсу», запропонована студентами коледжу, передбачала не стандартні питання, цікаві одкровення і, звісно, багато корисної інформації.Ініціатором такої форми проведення виховної години була заступник директора з виховної роботи Любов Михайлівна Долинська.

За трохи більше аніж годину спілкування з юним поколінням Василь Андрійович поділився секретами успіхів на журналістській ниві. Чимало уваги приділив іменинник спогадам про чудові роки роботи в МКТЕКу на посаді заступника директора з виховної роботи.

Реклама

Наприкінці зустрічі іменинник звернувся зі словами настанов до молодого покоління. Він побажав частіше посміхатися, радіти життю та обов’язково займатися саморозвитком. Головний засіб – постійна самоосвіта.

Довідка. Гарагонич Василь Андрійович народився 16 квітня 1935 року. Упродовж життя успішно поєднував педагогічну і журналістську діяльність. Автор сотень публікацій різної тематики. Друкувався у районних, обласних і всеукраїнських часописах. Видав кілька книжок. Головний редактор газети «Панорама», заслужений учитель України, член Національної спілки журналістів України.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно