Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Факультет туризму та міжнародних комунікацій відзначив своє п’ятиріччя

Факультет туризму та міжнародних комунікацій відзначив своє п’ятиріччя

Факультет туризму та міжнародних комунікацій відзначив своє п’ятиріччя

19 квітня на факультеті туризму та міжнародних комунікацій (МК) урочисто відсвяткували день народження – своє 5-річчя. Чимало поважних гостей завітали на захід, аби особисто привітати ювілярів.

ВІДЕО ДНЯ

Факультет туризму та МК є одним із наймолодших і водночас найуспішніших підрозділів Ужгородського університету. Декан факультету Наталія Габчак усміхнено згадала історію факультету: «Коли озираємося на пройдене, то згадуємо труднощі, які доводилося долати. Серед них – недостатній аудиторний фонд, кадровий голод, котрий позначався навіть на банальному складанні розкладу. Та голос у наших головах переконував: «Ми зможемо!». І змогли!»

Нині 29 кращих педагогів готують тут кваліфікованих спеціалістів, які б могли розвивати туризм не тільки на Закарпатті, а й у близькому та далекому зарубіжжі. «Ми вдячні студентам, що вчаться у нас, викладачам, які їх сумлінно навчають. Я щиро вірю, що нашому молодому колективу до снаги зробити багато великих справ, аби гідно зустріти наступну 10-у річницю! Вітаю усіх!» – підсумувала Наталія Францівна.

Реклама
Факультет туризму та міжнародних комунікацій відзначив своє п’ятиріччя – 01

Мирослава Лендьел вручає грамоту

Реклама

Проректор із науково-педагогічної роботи Мирослава Лендьел наголосила на злагодженості роботи колективу факультету туризму та МК, що завжди вирізняється ентузіазмом і творчим підходом. «Бажаю вам гарних студентів, нових спеціальностей і натхнення творити. Хай наступна «п’ятирічка» також буде вдалою!» – наголосила Мирослава Олександрівна, після чого нагородила грамотами найкращих викладачів факультету за якісну роботу та внесок у розвиток підрозділу.

Заступник міського голови Василь Гомонай передав вітання від мера Ужгорода Богдана Андріїва, побажавши факультету процвітання й розвитку, а також вручив почесні нагороди науковцям факультету, які плідно працювали протягом 5 років.

Факультет туризму та міжнародних комунікацій відзначив своє п’ятиріччя – 02
Реклама

Василь Гомонай

В. о. директора департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Михайло Гайдур підкреслив ефективну роботу керівництва факультету туризму та МК: «Вашу працю помітно і чутно далеко за межами Закарпатської області».

Факультет туризму та міжнародних комунікацій відзначив своє п’ятиріччя – 03

Виступає Михайло Гайдур

Ще один гість із ОДА Едуард Маляр (директор департаменту інфраструктури, розвитку і утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення та житлово-комунального господарства) зауважив, що найбільші успіхи факультету ще попереду, а також висловив сподівання на дальшу співпрацю з підрозділом.

Директор ПГК УжНУ Володимир Росоха подякував усім, хто долучився до заснування факультету туризму та МК і додав, що Наталія Францівна є мудрим керівником, який дуже багато зробив за 5 років. Окрім теплих слів, Володимир Войтехович подарував декану скретч-карту.

Факультет туризму та міжнародних комунікацій відзначив своє п’ятиріччя – 04
Реклама

Володимир Росоха

Заступник директора коледжу з навчально-виховної роботи Галина Пащук прийняла естафету привітань. Зауважила: «Спільні стіни, спільні коридори – зріднили нас! Тому щиро радію за ваш ювілей, сусіди!».

На завершення присутні почули вітання від голови профкому факультету туризму та МК, заступника декана з наукової роботи Андрія Мельника, який нагородив грошовими преміями кількох працівників підрозділу.

Музичний подарунок підготувала для рідного факультету першокурсниця Олена Твердовська – самостійно написала й виконала гімн для рідного підрозділу, зірвавши бурю оплесків.

Відтак присутні зробили спільне фото на згадку і, як годиться на дні народженні, поласували смачним тортом, котрий підготувало студентське самоврядування.

Факультет туризму та міжнародних комунікацій відзначив своє п’ятиріччя – 05

У рамках святкування дня народження рідного підрозділу студенти змагалися за Кубок декана з футболу. Спортивне свято об’єднало молодь обох спеціальностей. У підсумку змагань, звичайно, перемогла дружба! А щодо спортивних результатів, то перше місце у запеклій боротьбі виборола збірна команда ІІ курсу (спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа»). Трохи поступилася переможцям у майстерності команда першокурсників-туризмознавців. Кращим гравцем було визнано студента ІІ курсу Владислава Сердюка.

Реклама
Факультет туризму та міжнародних комунікацій відзначив своє п’ятиріччя – 06

Наталія Габчак з переможцями футбольного турніру

На цьому факультеті кажуть, що світ – це книга, а той, хто не подорожує, читає лише одну її сторінку. Ці слова є життєвим кредо студентів підрозділу: «Подорож у свою мрію почну з факультету туризму та МК!».

Фото Анастасії Свид

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно