Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівські військові напоготові захищати Україну (ВІДЕО)

Мукачівські військові напоготові захищати Україну (ВІДЕО)
У багатьох областях України оголосили часткову мобілізацію і люди масово ринулись у військкомати, навіть без повісток, записуватись у добровольці. На Закарпатті мобілізацію не оголошено, але...

У багатьох областях України оголосили часткову мобілізацію і люди масово ринулись у військкомати, навіть без повісток, записуватись у добровольці. На Закарпатті мобілізацію не оголошено, але військкомати повинні бути напоготові.

ВІДЕО ДНЯ

Термін «мобілізація» означає ряд заходів з переведення установ та організацій в особливий режим, а також укомплектування частин регулярної армії придатними до служби чоловіками, так званим, «резервом».

Незважаючи на те, що на Закарпатті мобілізацію не оголошено, є свідомі громадяни які самі приходять і записуються в добровольці. Хоча Закарпаття поки не мобілізується, Мукачівський військкомат активно готується, щоб у разі оголошення мобілізаційного збору бути на 100% готовими. В Україні ще всі сподіваються, що сусідня Росія виведе свої війська під тиском міжнародної спільноти. Але військові зобов’язані жити за принципом: хочеш миру – готуйся до війни. В разі оголошення мобілізаційного збору Мукачівський військкомат буде готовий оперативно прийняти та розподілити всіх мобілізованих, резервістів та добровольців.

Реклама

М-студіо

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно