Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Дві ДТП за добу: у Мукачеві на переході збили чоловіка, а поблизу Зняцева жінка наїхала на пенсіонерку

Дві ДТП за добу: у Мукачеві на переході збили чоловіка, а поблизу Зняцева жінка наїхала на пенсіонерку

Дві ДТП за добу: у Мукачеві на переході збили чоловіка, а поблизу Зняцева жінка наїхала на пенсіонерку
Протягом одного дня на території Мукачева трапилось дві дорожньо-транспортні пригоди. В обох випадках водії здійснили наїзд на пішоходів у той момент, коли останні переходили дорогу по...

Протягом одного дня на території Мукачева трапилось дві дорожньо-транспортні пригоди. В обох випадках водії здійснили наїзд на пішоходів у той момент, коли останні переходили дорогу по «зебрі».

ВІДЕО ДНЯ

Зранку, близько 08.00 год до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від лікарів приймального відділення Мукачівської ЦРЛ, що до них доставлено з різними травмами 83-річну пенсіонерку. Зі слів очевидців, літня жінка переходила дорогу на пішохідному переході поблизу с.Зняцево, коли її не помітив водій автомобіля «Skoda Octavia». За кермом машини теж перебувала жінка, яка рухаючись у напрямку з м.Ужгород до м.Мукачева, на автодорозі «Киів-Чоп» помітивши пішохода не встигла пригальмувати. Внаслідок ДТП пенсіонерка отримала тілесні ушкодження та доставлена до медичного закладу з переломами ніг та плечового суглобу.

Інше аналогічне ДТП, де автомобіль марки ВАЗ здійснив наїзд на пішохода трапилось на території м.Мукачева. Зі слів потерпілого, рухаючись по вул. Миру під час переходу дорожнього полотна по пішохідному переході, водій «Жигулі» здійснив на нього наїзд.

Реклама

На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група та машина швидкої медичної допомоги. 32-річного мукачівця з травмами різного ступеня було доставлено до травматологічного відділення Мукачівської ЦРЛ.

Обидва автомобілі поміщені на штрафмайданчик міськвідділу міліції. Відомості про події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Тривають слідчі перевірки.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно