Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Виноградівщині люди перекривали дорогу

Цілими днями, без упину, вщент розбитою вулицею у селі Веряця, що на Виноградівщині, проїжджають сотні вантажних автомобілів, змушуючи селян дихати не повітрям, а суцільною пилюкою. І як би дивно не звучало, ця дорога, на якій нема жодного метру асфальтового покриття, веде до кар’єру ДП «Закарпатський облавтодор».

ВІДЕО ДНЯ

Вулицю Карпатської Січі її жителі перекривають далеко не вперше. Щоразу намагаються привернути увагу на одну й ту ж саму проблему. Однак, роки ідуть, вантажівки їздять, а люди й далі продовжують дихати пилюкою. Так триває вже близько тридцяти років.

Читайте також:
На Ужгородщині люди перекрили трасу "Київ-Чоп"
Реклама

Та пил через поганий стан дороги – не найстрашніше з чим доводиться миритися, кажуть селяни. Через гірничі роботи майже по всій вулиці в колодязях зникла вода, почав висихати місцевий ліс. А щодо стану здоров’я, то туберкульоз, онкологічні захворювання та проблеми з серцем вже стали нормою для місцевих жителів.

Про намір в черговий раз перекривати дорогу селяни повідомили ще за два тижні, звернувшись із заявою до директорів ДП «Закарпатський облавтодор», ЗП «Королівський кар’єр» та голови Виноградівської РДА. І якщо перші двоє заяву вирішили проігнорувати, очільник району на місце перекриття прибув, вимоги людей вислухав. Більше – у сюжеті «М-студіо».

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно