Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Злодійкуватий приятель матері вкрав від її сина новенький гаджет

Злодійкуватий приятель матері вкрав від її сина новенький гаджет

Злодійкуватий приятель матері вкрав від її сина новенький гаджет
До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції звернувся батько потерпілого 3-класника, який повідомив про крадіжку від сина комп`ютерної техніки – планшета. Оперативники сектору кримінальної...

До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції звернувся батько потерпілого 3-класника, який повідомив про крадіжку від сина комп`ютерної техніки – планшета. Оперативники сектору кримінальної міліції у справах дітей встановили особу крадія, який, завітавши на чарку до матері неповнолітнього, «прихопив» з собою новенький гаджет.

ВІДЕО ДНЯ

Після розлучення батьків минуло близько двох років. З того часу 9-річна дитина виховувалась і проживала разом з батьком. На вихідні хлопчик приїжджав до матері в гості, однак після останнього візиту навряд чи подібні зустрічі матимуть продовження.

Того вечора, як і зазвичай, до непутящої матері завітали знайомі з сусіднього району – Свалявщини. Спільне між двома чоловіками і жінкою було одне - тяга до спиртного. Під час застілля «липкі на руки» чоловіки помітили, що у хлопця новий планшет. Дитина і сама вихвалялась довгоочікуваним подарунком від батька. Вибравши потрібну мить, один із гостей прихопив з собою гаджет і втік. Лише через деякий час у будинку помітили зникнення. А наступного дня звернулись за допомогою до правоохоронців.

Реклама

Кілька днів знадобилось працівникам міліції, щоб вийти на згаданих гостей. Обидва виявились раніше судимими за майнові злочини. Наразі проти одного з них відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Як повідомила оперуповноважена відділення кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського МВ УМВС Марина Ільтьо, батько дитини тепер має намір ініціювати позбавлення матері-пиячки батьківських прав відносно їхнього 9-річного сина.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно