Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачівському районі відбудуться масштабні велоперегони "Три замки Закарпаття"

У Мукачівському районі відбудуться масштабні велоперегони "Три замки Закарпаття"

У Мукачівському районі відбудуться масштабні велоперегони "Три замки Закарпаття"

Вже вдруге на Мукачівщині відбудуться масштабні велоперегони – МТБ марафон «Три замки Закарпаття».

ВІДЕО ДНЯ

Змагання відбудуться 20 травня 2018 року та передбачають 2 різні за протяжністю та складністю маршрути: для професійних велогонщиків та туристичний. Про це повідомив організатор змагань Артем Топчанюк, інформує Мукачівська РДА.

Підготовка до проведення змагань вже розпочалася, і 25 квітня очільник району Сергій Гайдай провів першу організаційну нараду.

Реклама

Щоб на високому рівні організувати та провести веломарафон, будуть залучені ряд служб та відомств, які забезпечать: медичний та поліцейський супровід, охорону громадського порядку, сприятимуть у підготовці траси.

Маршрут охопить 5 сільських та 2 селищні ради, очільники яких також взяли участь у нараді. Як і в минулому році, органи місцевого самоврядування дуже активно співпрацюють з організаторами заходу та сприяють його проведенню на своїх територіях.

Реклама

Артем Топчанюк ознайомив присутніх з маршрутами веломарафону, які охоплять три архітектурні пам’ятки Закарпаття: замок Паланок, замок Шенборнів (сан. Карпати) та фортеця Сент-Міклош.

Протяжність маршруту для професіоналів складає 70 кілометрів. Маршрут пролягає: Мукачево-Лавки-Лохово-Бобовище-Грибівці-Ільківці-В.Визниця-Лісарня-Кленовець-Косино-Чинадієво-Карпати-Чинадієво-Кольчино-Мукачево

Протяжність маршруту для любителів складає 40 кілометрів. Маршрут пролягає: Мукачево-Кендерешів-Куштановиця-Буковинка-Брестів-Вільховиця-Пасіка-Карпати-Чинадієво-Кольчино-Мукачево.

Реклама

«Заходи такого плану – це яскравий приклад того, як вдало поєднується туризм та спорт, – коментує очільник району Сергій Гайдай, – вже вдруге ми презентуємо Мукачівщину, її історичні пам’ятки, чудову природу, високий рівень організації. Все це – невід’ємні, якісні складові маршрутів, але наголошую, що за цим задумом стоїть величезна робота багатьох людей».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно