Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вночі двоє осіб у масках проникли у приміщення суду

Головою суду виявлено факт проникнення невідомих осіб до Ужгородського міськрайонного суду. Переглянувши відео з камер внутрішнього спостереження установи, оснащених функцією нічного бачення, вдалося встановити наступне.

ВІДЕО ДНЯ

У неробочий час, приблизно опівночі, двоє осіб в масках, зайшли до приміщення установи. По ходу слідування невідомих осіб до кабінету очільника суду, останні закривали камери відеоспостереження спеціальним механізмом.

"Припускаємо, що проникнення осіб відбулося за попередньою змовою з Нацгвардійцями, на яких покладено обов’язок цілодобової охорони суду. До слова, слідів злому не виявлено", – зазначили у прес-службі Ужгородського міськрайонного суду.

Реклама
Читайте також:
Москаль зробив різку заяву про "жучки", виявлені в кабінетах закарпатських чиновників

Одразу після встановлення факту перебування сторонніх осіб в будівлі, очільник суду  Віктор Данко звернувся до правоохоронців. Слідчо-оперативна група виявила в робочому кабінеті Віктора Данка технічний пристрій негласного отримання інформації  – "прослушку".  Останній був вмонтований в розетку.

Реклама

Тож, з’ясувати, яким чином особи потрапили в цілодобово охоронювану Нацгвардійцями будівлю, ким ініційовано встановлення "прослушки" та безпосередніх виконавців завдання – доведеться СБУ.

Більш того, в кабінеті Віктора Данка, знаходяться матеріали судових справ, в тому числі й тих, що містять таємну інформацію та приватні дані учасників справи. Факт проникнення має небезпеку витоку вказаних відомостей.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно