Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Працівники ДСО та правоохоронці рятували у Мукачеві від пограбування ювелірний магазин

Працівники ДСО та правоохоронці рятували у Мукачеві від пограбування ювелірний магазин

Працівники ДСО та правоохоронці рятували у Мукачеві від пограбування ювелірний магазин
На пульт централізованого спостереження підрозділу Державної служби охорони у м. Мукачеві поступив сигнал про спрацювання охоронної сигналізації в одному з ювелірних магазинів міста. Вже за дві...

На пульт централізованого спостереження підрозділу Державної служби охорони у м. Мукачеві поступив сигнал про спрацювання охоронної сигналізації в одному з ювелірних магазинів міста.

ВІДЕО ДНЯ

Вже за дві хвилини на місце пригоди прибув наряд ДСО та мукачівські правоохоронці. Двоє невідомих, один з яких погрожував ножем працівнику магазину, намагалися пограбувати даний ювелірний заклад. Однак вже за кілька хвилин на руках грабіжників клацнули міліцейські наручники…

– В реальному житті нам часто доводиться мати справу із затриманням правопорушників та злочинців, – коментує ситуацію керівник Мукачівського підрозділу ДСО Андрій Глинський. – Це наша буденна робота. Сьогодні ми знали всі дії злочинців, а в житті все проходить спонтанно. Тому і проводимо такі заняття, особливо з молодими працівниками міліції, щоб вони знали, як правильно діяти в подібних ситуаціях.

Реклама

- Такі тренування є дуже корисними. Ми повинні знати алгоритм своїх дій, особливо під час чергування в слідчо-оперативній групі, - ділиться враженнями оперуповноважений карного розшуку міськвідділу міліції Ярослав Мартин. – Також це корисно знати для того, щоб забезпечити збереження як свого життя і здоров’я, так і своїх товаришів.

- Фахова підготовка співробітників міліції до дій в екстремальних, нетипових ситуаціях, вдосконалення їх професійної майстерності є одним з пріоритетних напрямків діяльності ОВС. Співробітник міліції при виконанні службових обов’язків кожного разу наражається на небезпеку, і тому повинен знати алгоритм дій, аби убезпечити себе і оточуючих від ймовірних злочинних дій з боку порушників закону, -коментує начальник Мукачівського міського відділу міліції Василь Швенда. - Тому такі учбові спрацювання є дуже потрібними для кожного правоохоронця.

Реклама

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно