Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатців запрошують відвідати винний тур

Боржавська вузькоколійка, яка після нетривалої перерви відновила свою роботу, запрошує на відкриття літнього туристичного сезону. 5 травня, в рамках фестивалю «Угочанська лоза», який пройде у м. Виноградів, туристи зможуть проїхатися вузькоколійним потягом за маршрутом екскурсії «Винний шлях Боржавською вузькоколійкою».

ВІДЕО ДНЯ

Винний тур стартує в суботу об 11.00 з Виноградова, – зазначили у прес-службі Закарпатської ОДА. До села Шаланки гостей на зупинках чекатимуть розваги – троїсті музики, виступи фольклорних колективів, а також дегустація продукції місцевих виноробів та фермерів.

До відкриття нового сезону та початку літньої практичної роботи юних залізничників готується і родзинка обласного центру Закарпаття –Ужгородська дитяча залізниця. Урочисте відкриття першого літнього рейсу відбудеться цієї неділі, 6 травня, о 10 годині.

Реклама

До слова, літню практику члени гуртка юних залізничників розпочнуть в оновленій формі – комплекти спецодягу для опанування професій діти отримають у подарунок від керівника краю Геннадія Москаля.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно