Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У яких районах Закарпаття найчастіше затримують п’яних водіїв: оприлюднено карту

У яких районах Закарпаття найчастіше затримують п’яних водіїв: оприлюднено карту

У яких районах Закарпаття найчастіше затримують п’яних водіїв: оприлюднено карту

З початку року групи реагування патрульної поліції Закарпаття зафіксували 140 випадків водіння краянами транспортних засобів в нетверезому стані. Найбільше таких протоколів склали на Берегівщині.

ВІДЕО ДНЯ

За 4 місяці працівники ГРПП Головного управління Національної поліції в Закарпатській області склали 140 адмінпротоколів за ст. 130 КУпАП, тобто керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Найчастіше такі адмінматеріали складали правоохоронці Берегівщини – 20 протоколів, або 14% від загальної кількості. Всього на один випадок менше зафіксували ГРПП Ужгородського районного відділення поліції – 19. На Іршавщині – 18 таких протоколів, на Хустщині – 16. Правоохоронці Тячівського району склали 13 адмінматеріалів за 130 КУпАП, Виноградівського – 11. Найменше водіїв у стані алкогольного сп’яніння їздили Великоберезнянським та Воловецьким районом – по 3 таких випадки.

Реклама

Нагадуємо, що з 2016 року штрафи за таке правопорушення суттєво збільшені: від 10200грн та позбавлення права керування транспортними засобами на строк один рік за перший такий адмінпротокол до штрафу 40800 грн (2400 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян) з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 10 років – за більше як два випадки керування в стані алкогольного сп’яніння за 5 років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно