Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Дитину та юнака, які під час нелегальної переправи впали із човна в річку, врятовано

Дитину та юнака, які під час нелегальної переправи впали із човна в річку, врятовано

Сьогодні вранці угорські прикордонники затримали на своїй території десятьох нелегалів з Афганістану, які незаконно потрапили в країну через українсько-угорський кордон. За словами затриманих, під час перетину кордону через річку Тиса у воду впали дві дитини. Про інцидент на своїй сторінці у мережі Facebook повідомив речник ДПСУ Олег Слободян.

ВІДЕО ДНЯ

"…Сьогодні вранці від угорських прикордонників надійшла інформація про затримання ними поблизу кордону 10 громадян, з їх слів, Афганістану – 7 чоловік та три жінки. Попередньо вони повідомили, що прибули з України та приплили на човні, але під час переходу з човна в річку впали дві дитини. Українські прикордонники відразу організували спільно з угорськими колегами пошукові дії. Вислано наряди по перевірці берегової відмілини. МНС угорців спільно з українськими прикордонниками здійснює моніторинг по руслу річки", – йдеться у дописі О.Слободяна.

Читайте також:
У річку впали 2 дитини. Їх досі не знайшли
Реклама

Як повідомили виданню у прес-службі У ДСНС у Закарпатській області, на місці інциденту поблизу с. Саловка Ужгородського району працює група водолазно-рятувальної роботи.

За оновленими даними, які виданню надали у прес-службі Чопського прикордонного загону, зниклих нелегалів врятовано у ході спільної операції прикордонників та рятувальників двох країн.

Реклама

"Попередньо це громадяни Афганістану віком 10 та 20 років. Зараз вони перебувають на території Угорщини. Однак протягом 8 годин у порядку пришвидшеної реадмісії їх передадуть українській стороні для з’ясування усіх деталей", – розповіла речниця Чопського прикордонного загону Олена Трачук.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно